Tel: (+373 22) 276463 / Fax: (+373 22) 354841

Noutăţi

 • 2015-02-11 14 februarie Ziua Indragostitilor

  EDEM Hotel invită pe 14 februarie toți indrăgostiți de a petrece o seara romantica in camere double amenajate cu lumânări decorative și presărată cu petale de trandafiri, fructe exotice, sampanie si ciocolate care vor face seara sa fie mai dulce si romantica.


 • 2014-11-26 Sauna de Anul Nou!

  Va aşteptăm 24 din 24 la sauna noastra in seara de Revelion! La dispozitia voastra este sauna rusa pe lemne, parcare gratuită în curte, gratar, TV prin satelit, DVD - Karaoke, mobilier moale, piscina cu apa limpede cristalina 4x3, sala de odihna, dusuri. Costul saunei: dupa intelegere!


 • 2014-06-10 Reducere 15 % si o noapte gratis la EDEM Hotel

  EDEM Hotel ofera 15 % reducere pentru a cincea noapte, daca luati patru nopti a cincea noapte oferim 15 %, deasemenea daca rezervarea se face pe cinci nopti a sasea noapte e gratis. Oferta este valabila pina la sfirsitul verii.


Booking.com
Odnoklassniki.ru
 • Sauna de Anul Nou!

  Va aşteptăm 24 din 24 la sauna noastra in seara de Revelion! La dispozitia voastra este sauna rusa pe lemne, parcare gratuită în curte, gratar, TV prin satelit, DVD - Karaoke, mobilier moale, piscina cu apa limpede cristalina 4x3, sala de odihna, dusuri.

Edem Hoteleste unul dintre cele mai confortabile hoteluri din Chișinău, capitala Republicii Moldova. Eleganța și coloritul interierilor în combinație cu cele mai moderne standarte internaționale de deservire si nivelul inalt al serviciilor, fac ca hotelul dat sa fie unic în felul său.

Edem Hotel este amplasat în centrul orașului Chișinau. Prin geamurile fiecărei camere ale hotelului se deschide o superbă priveliște a orașului.

Edem Hotel propune o deservire non-stop a celor 14 camere: 5 camere standart single, 4 camere standart double, 3 camere standart double cu paturi separate (Twin) și 2 camere suite. La dispoziția Dumneavoastră stau 2 saune pe lemne și piscina deschisă. Fiecare cameră este echipată cu o sistemă individuală de aer condiționat, încalzire autonomă și ventilație modernă, legătură prin satelit, telefon, internet, minibar. Piscina și sauna vor oferi odihnei Dumneavoastră o senzație de armonie deplină. Atmosfera fină, deservirea individuală și disponibilitatea de a îndeplini dorințele oaspetelui 24 de ore, vor face prezența Dumneavoastră în hotelul EDEM confortabilă și de neuitat.

Edem Hotelvă va bucura cu un bufet suedez , dar și cu o gamă largă de bucate exotice și moldovenești.

Edem Hotel își va asuma grijile Dumneavoastră legate de prezența în capitală , oferindu-vă servicii suplimentare: închirierea automobilelor cu șofer, comandarea taxiului, o informație deplina despre distracțiile orașului,fax, e-mail, comandarea florilor și presei în număr, servicii spălătorie și curățire uscată.

Edem Hotel